Vejledning: Hvilken blower skal jeg vælge?

March 13, 2021
Posted in Gode råd
March 13, 2021

De fleste hunde elsker at gå på opdagelse i naturen. Den frie følelse af at bade i havet, snuse rundt i buske og rulle sig i skovbunden er fantastisk og medfører ofte en beskidt pels og snavsede poter. Derfor ender mange hunde ofte i bad, når de kommer hjem efter en tur i skoven eller en dukkert i søen.

For at tørre din hunds pels er det en god idé at investere i en blower. Det er en slags føntørrer, der er kraftigere og sørger for, at tørretiden halveres, og for at vand og snavs blæses ud af pelsen. Dog kan det være svært at finde ud af, hvilken blower der passer bedst til din hund og jeres behov.

Hos Coatcare har vi et stort udvalg af blowere til hunde, og i denne vejledning vil vi gennemgå nogle af de forskellige slags, der passer til blandt andet langhårede hunderacer, mindre hunde og store hunde.

En blower til mindre hunde 

Hos en mindre hund er der automatisk mindre pels, der skal tørres. Derfor er det ikke nødvendigt at købe den mest kraftfulde blower til hunde, der findes på markedet. En meget kraftfuld blower kan nærmest blæse din lille hund bagover eller skræmme den fra at have lyst til at blive tørret med en blower igen.

Derfor kan du med fordel købe en Paw-R Blower, som er perfekt til mindre hunde, men som også sagtens kan gå an til de lidt størrer hunde. Den har en effekt på 2.200 watt samt en utrolig støjsvag motor. Du kan regulere luftstrømmen og indstille din blower til den hastighed, der passer til din hund. På grund af den støjsvage motor er denne blower ligeledes god at starte med, fordi den ikke skræmmer din hund med høje lyde.

Hvis du vil investere i en dyrere model, vil vi anbefale dig at købe Paw-R Digital Blower. Den har ligeledes en effekt på 2.200 watt og en ekstrem støjsvag motor. Derudover kan luftstrømmen og varmen reguleres i fem forskellige niveauer, så den perfekt matcher dine og din hunds behov. Med den digitale skærm kan du ligeledes holde øje med, hvor varm luften er og regulere den, hvis det skulle være nødvendigt.

En blower med ekstra kraft til de større hunde

Det er vigtigt, at en blower til store hunde og langhårede hunderacer er ekstra kraftfuld. Vælger du en mindre kraftfuld blower, risikerer du nemlig at bruge unødvendigt lang tid på at tørre din hund. Og det kan både teste din og din hunds tålmodighed.

Super Paw-R blower er en ekstrem kraftig blower til hunde med 2.800 watt og to meget støjsvage motorer. Luftstrømmen fra bloweren er højere end selve motorerne, hvilket er usædvanligt og meget fordelagtigt for dig og din hund. Det er ligeledes noget af det, der adskiller denne blower fra lignende produkter på markedet. 

Du kan regulere bloweren trinløst og dermed justere den efter de behov, som du og din hund har. Derudover kan du tage mundstykket af, så du kan bruge bloweren som føntørrer og tørre hundens pels helt i bund.

En blower til dig, der gerne vil have begge hænder fri

Hvis du gerne vil have begge hænder fri, når du bruger en blower til hunde, kan det være en fordel at investere i en blower, der er fastspændt til et stativ. På den måde kan du bedre rede og tørre din hund, hvilket især er smart, hvis du har en langhåret hund.

Med en Paw-R kombi blower og føntørrer, får du en fantastisk blower til hunde, der også fungerer som føntørrer. Den er monteret oven på et stativ med et ”fønnæb”, hvilket gør den let at bruge, fordi du har begge hænder fri. Den har en effekt på 2.200 watt samt en støjsvag motor, hvilket gør den anvendelig til både store og mindre hunde.

Luftstrømmen kan reguleres trinløst, og det er muligt at tænde et varmelegeme på to niveauer, således føntørringen er mere effektiv. Med en kombi-blower og -føntørrer får du en effektiv maskine, der både blæser vand og snavs ud af din hunds pels og samtidig tørrer den helt i bund.

En blower i den højeste kvalitet

Hvis du er den heldige ejer af en hel hundeflok eller for eksempel ejer en hundesalon, er det en god idé at investere i en højkvalitets-blower til hunde. Det kan nemlig være en dårlig idé at nedprioritere sit hunde-udstyr – især blowere, der skal bruges ofte. Luftstrømmen og motorerne i de dyre modeller er ofte en tak bedre end i de billigere, hvilket er vigtigt, hvis du skal bruge din blower til hunde ofte.

Til de mindre hunde vil vi anbefale Double K Channelgair 2000 blower. Det er en ekstremt lækker og topprofessionel blower, der er designet til at arbejde meget og er kendt for at holde i mange år. Bloweren er nem at arbejde med, da den kommer med et håndtag på slangen og tre forskellige mundstykker. Derudover er der to blæsestyrker med en effekt på 1.050 watt. Har du en større hund, vil vi anbefale dig at investere i en Double K Airmax, som kommer med to meget kraftige motorer og luftstrømme.

Hvis du for eksempel ejer en hundesalon og dagligt føntørrer og blower hunde, er det en utrolig god idé at investere i en professionel føntørrer. Her vil vi anbefale dig en Double K 9000ll stand dryer, som er den ultimative føntørrer til hunde. Den er monteret på fem ben med hjul og er meget lydsvag, kraftig og effektiv.

Med Double K 9000ll-dryer kan du have hænderne fri, når du arbejder med hundene, og kan derfor nemt rede og tørre dem.

Coatcare er nu blevet en del af Hundetamtam.dk

Coatcare.dk har skiftet ejer til hundetamtam.dk som ejes af Falke Flensted.
Du vil derfor blive omstillet til hundetamtam.dk når du handler på coatcare.dk
Vi glæder os til at handle med dig.