Derfor skal du bruge et trimmebord til din hund

March 13, 2021
Posted in Gode råd
March 13, 2021

Som hundeejer ved du, hvor vigtigt det er at holde din hund velsoigneret. Når du skal trimme og pleje pelsen på din hund, så er det oplagt at anvende et trimmebord. Her på coatcare.dk har vi et bord til alle størrelser hunde.

Et trimmebord skaber tillid og tryghed

Hunden er menneskets bedste ven – og venskabet kan blive endnu mere tillidsfuldt og trygt, hvis du anvender et trimmebord, når du skal soignere din hund. Tilvænner du din hund til at være på et trimmebord, når den skal have plejet sin pels, så gør du samtidig dig selv en kæmpe tjeneste i forhold til dyrlægebesøg. Her er det nemlig en stor fordel hvis hunden er tryg ved at opholde sig på et bord, når dyrlægen skal undersøge ører, tænder, øjne osv. Når du anvender trimmebordet, så kan du langsomt vænne din hund til den nye situation med godbidder – det kan fjerne den værste usikkerhed.

Stå korrekt og behageligt, når du soignerer din hund

Trimmebordet er ikke kun smart for hunden – men også for dig. Vores trimmeborde kommer nemlig i forskellige størrelser, så du kan vælge det helt rigtige bord, for at du kommer til at stå behageligt og ergonomisk korrekt, når du ordner din hunds pels. Trimmebordene passer til alle hunde, langhårede og korthårede – uanset størrelse og race. Til flere af vores trimmeborde medfølger en justerbar galge og en strop, der kan placeres flere forskellige steder på galgen, som sikre at hunden bliver stående samme sted på bordet. Et trimmebord giver både hund og hundeejer optimal komfort, når pelsen skal børstes og trimmes.

Et væsentligt arbejdsredskab

Nogle hunde kan godt lide at blive soigneret, andre bryder sig ikke om det. Sådan er hunde forskellige – akkurat ligesom os mennesker. Uanset om hunden kan lide soigneringen eller ej, så er trimmebordet helt essentielt. Her skaber du nemlig en perfekt platform for pelsplejen, og hunden vil langsomt vænne sig til, at det er her, soigneringen foregår. Samtidig er du – så og sige – i øjenhøjde med din hund. Den kontakt der opstår hund og hundeejer imellem skaber tryghed, tillid og tæthed. På den måde får du mulighed for at knytte et endnu stærkere bånd til din hund.

Klar til udstilling

Trimmebordet er ikke kun praktisk at have, når du skal soignere din hund. Det træner den også til fremtidige udfordinger. Ud over dyrlægebesøg så kan det være at din hund en dag skal på udstilling og stå på et bord – og så er det rigtig smart, at have trænet det hjemmefra. Udover bordet, skal du naturligvis have fat på det rette trimmeudstyr. Vi har et stort udvalg at strigler, kamme og sakse, som du får brug for, når du din hund skal soigneres. Uanset om din hund trænger til at blive trimmet, klippet, vasket eller børstet, så er trimmebordet et stabilt arbejdsredskab. Her kan du få ro på din hund uden at skulle bøje ryggen i ubehagelige stillinger. Så er der bare en enkelt ting tilbage at nævne; nemlig at aldrig må efterlade din hund på trimmebordet. Rigtig god fornøjelse med pelsplejen.

Coatcare er nu blevet en del af Hundetamtam.dk

Coatcare.dk har skiftet ejer til hundetamtam.dk som ejes af Falke Flensted.
Du vil derfor blive omstillet til hundetamtam.dk når du handler på coatcare.dk
Vi glæder os til at handle med dig.